Esports

El CA Baleària Diánium ocupó la décimo segunda plaza en el Nacional de Cross Sub 16

Els joves atletes van viure l'experiència de competir lluny de casa compartint molt de temps junts
Compoments del CA Baleària Diànium en el Nacional de Cross Sub 16 / CA Baleària Diànium

El passat diumenge va tindre lloc a Sòria el Campionat d’Espanya de cross per equips, on la EMA Dénia – CA Baleària Diànium va estar representada per l’equip sub16 masculí. La seua actuació va ser excel·lent i van acabar ocupant la dotzena plaça.

Aquest campionat es va celebrar al mateix temps que el Cross Internacional de Sòria, on van participar els millors atletes nacionals i internacionals del moment. En un escenari idíl·lic per a la pràctica del camp a través, els atletes dianencs van competir a un nivell molt bo i van viure una experiència que difícilment oblidaran.

La carrera va tenir un traçat de 3.000m sobre una superfície d’herba i un circuit molt pla, el que va afavorir uns ritmes de carrera molt alts. A més, un dels moments més espectaculars va ser la sortida, on 350 atletes van buscar una bona col·locació.

Els atletes de Dénia; Marco García, Dídac Bañuls, Joan Buigues, Ricard Pérez, Iván Gómez i Josep Mascarell van gaudir d’una carrera dura però que els va recompensar amb el seu resultat final. D’un total de 53 equips participants ells van estar molt prop del Top 10.

El cap de setmana va ser molt gratificant per a ells, ja que van viure l’experiència de viatjar i competir lluny de casa i compartir molt de temps junts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *