Esports

El CD Dénia necessita la victòria davant La Nucia B per a atallar la seua mala ratxa

S'espera que l'arribada d'Esteban al banc servisca com a revulsiu per a la reacció de l'equip dianense
Manuel Esteban técnic del CD Dénia / Javier Zamora

Aquest diumenge, en el camp Diego Mena, a les 17 de la vesprada es juga el xoc entre el CD Dénia i La Nucia B, que arbitrará l’àrbitre, Barragán Sánchez.

Després de la primera setmana de treball del tècnic, Manuel Esteban, tots confien que siga el revulsiu que necessita una plantilla que ve de perdre els tres últims encontres.

La tasca no és senzilla, ja que amb a penes tres sessions d’entrenaments poques coses es poden canviar. Esteban juga amb l’avantatge de conéixer bé als seus jugadors als que ha vist en diversos partits en la present campanya.

De cara a este encontre, Esteban, compta amb baixes importants, als sancionats, Bilail i Seguí se sumen els lesionats, Leo, Lobo, Elías i manté el dubte d’un Ferrán que no està al cent per cent físicament. Això pot fer que algun jugador canterà entre en la convocatòria.

El míster dianense coneix a la perfecció al seu rival ja que l’ha pogut veure recentment i sap que és un contrincant complicat sobretot per la velocitat que tenen els seus jugadors de vanguardia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *