El CD Garbí Dénia continua invicte en el seu propi feu després de guanyar al BM Torrellano

L'equip que entrena Pedro García va vèncer amb claredat en una gran segona part per 37 a 19
Els jugadors del CD *Garbi Dénia defenent durant un partit / Javier Zamora

El CD Garbi Dénia continua mantenint la seua imbatibilitat després de vèncer al BM Torrellano per 37 a 19, en el xoc disputat al pavelló dianense. Aquest encontre pertanyia a la setena jornada del campionat de lliga Autonòmica de balonmano.

El partit va començar amb precipitacions i errors de llançament en els locals, del que va saber aprofitar-se la formació visitant que va prendre l’avantatge en el marcador.

La reacció local va arribar després dels primers minuts de joc, van augmentar la seua intensitat en defensa. En atac van buscar amb més tranquil·litat millors opcions de guanyar superioritats que els va permetre donar-li la volta al marcador.

Els xics que dirigeix Pedro García es van anar amb un avantatge de 3 gols que va semblar que anaven a ser definitius per a trencar el partit. L’excés de precipitació en atac unit a diverses pèrdues de pilota, van tornar a meter al BM Torrellano en el partit. Es va arribar al descans amb avantatge local per 17 a 14.

Jugadores del CD Garbi antes del choque |J. Zamora

La segona part va començar amb una clara superioritat dels dianenses que van trencar el partit en els primers minuts. Una defensa molt activa amb ajudes i robatoris de pilota i l’encert ofensiu va bastar perquè les diferències s’anaren ampliant en el marcador.

Quan l’avantatge local va superar els 10 gols de diferència, Pedro García va optar per donar minuts als jugadors més joves. Era una bona ocasió perquè es rodaren en la categoria. La resposta per part dels jugadors no va poder ser millor, ja que van aconseguir augmentar l’avantatge. El partit va arribar al final amb el tanteig de 37 a 19.

Una victòria que el CD Garbi Dénia va cimentar des de la seua labor defensiva, en la segona meitat, només van encaixar 5 gols.