El CD Paidos Mar Dénia va superar clarament al Peñarrocha (1-4)

Els dianenses van superar clarament al seu rival i van estar sempre per davant en el marcador
Jugadors del CD Paidos Mar Dénia durant un partit / Javier Zamora

En la novena jornada de la Lliga Autonòmica Juvenil de futbol sala, el CD Paidos Mar Dénia-F. Fernández Luna va vèncer al Peñarrocha València per 1 a 4, en el xoc disputat al pavelló de Nazaret de la capital del Túria.

Des del mateix arrencament de l’encontre, els visitants van plantejar una pressió alta que va complicar molt la sortida de pilota dels valencians. Amb el pas dels minuts, els xavals que dirigeix Luis Llinares es van adueñar de l’esfèric i van marcar el ritme del joc.

Fruit d’aquest domini, va arribar el 0 a 1 al minut 13 anotat per Saúl Delgado, Un tant que va servir per omplir de confiança a un equip que va tenir controlat el partit. Amb aquest resultat es va arribar a la pausa.

En la segona meitat, els dianenses van buscar sentenciar el partit i no passar pèrdues. Al minut 34, Andreu Ivars va anotar el 0 a 2. Aquest mateix jugador va anotar el tercer per al seu equip. El quart gol dianense el va marcar, Pau Valero. Mentre que l’únic tant local va ser obra d’Óscar Durá.

Després d’aquesta jornada els col·legials dianenses ocupen la setena posició en la classificació amb 13 punts. El seu proper compromís serà aquest dissabte, a les 16 hores, al pavelló de Dénia rebent la visita del FS Vilamarxant.