Solidaritat

El CEIP Santa María Magdalena de Benitatxell celebrarà una carrera solidària en favor de Condenados al Bordillo i el CPEE Gargasindi

El pròxim dimarts 5 de desembre, tota la comunitat educativa correrà pels carrers La Pau, Major i Mercat per una bona causa
Carrera solidaria del curs passat en favor de la Fundación Unoentrecienmil / Aj. El Poble Nou de Benitatxell

L’alumnat del CEIP Santa María Magdalena d’El Poble Nou de Benitatxell segueix demostrant un any més la seua faceta més solidària i empàtica. El pròxim dimarts 5 de desembre, el centre d’infantil i primària ha organitzat una carrera solidària els beneficis de la qual aniran destinats al Col·legi Públic d’Educació Especial Gargasindi de Calp (traslladat temporalment a Benissa) i a l’associació Condenados al Bordillo.

La prova, amb diferents recorreguts segons les edats, se celebrarà en els carrers La Pau, Major i Mercat a partir de les 9:30h. Podran participar escolars, professors, familiars i totes les persones que vulguen col·laborar.

Cal destacar que les classes han participat en algun aspecte diferent de l’organització, com per exemple la sol·licitud formal de 3r A a l’Ajuntament per a la col·laboració dels mitjans de seguretat (Policia Local i Protecció Civil), la petició de 4t B de la periodista i fotògrafa del consistori per a cobrir l’acte.

Cartel de la Cursa Solidaria dissenyat pels alumnes

A més, demanen l’elaboració d’una notícia per part del tercer cicle de primària o un cartell per a donar difusió a l’esdeveniment esportiu que es va escollir mitjançant un concurs convocat per a tots els cursos i la qual autora és Rubí Sáenz.

Condenados al Bordillo és una associació comarcal el principal objectiu de la qual és aconseguir la inclusió de les persones amb diversitat funcional. Actualment, realitza una sèrie de projectes dirigits a persones amb discapacitat per a potenciar totes les seues possibilitats de desenvolupament en un entorn el més normalitzat possible.

El CPEE Gargasindi és un centre educatiu que té com a propòsit la inclusió plena del seu alumnat amb necessitats especials perquè es beneficien dels ambients normalitzats en interacció amb els seus iguals. Com a centre específic, aposten per oferir una resposta educativa de qualitat adaptada a les necessitats individuals dels alumnes.

L’alcalde, Miguel Ángel García, i els regidors d’Educació i Esports, Jorge Pascual i Javi Cabrera, han destacat els “excel·lents” valors de l’alumnat del CEIP Santa María Magdalena. “És importantíssim que tota la ciutadania s’implique i es consciencie sobre la importància de col·laborar amb entitats que ajuden a millorar el benestar de les persones amb necessitats especials o diversitat funcional. Aquesta activitat diu molt dels vostres valors com a persones, i és un orgull per al nostre poble tenir xiquets i xiquetes solidaris i empàtics que es posen en la pell dels altres”, assegura García.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *