Esports

El Conjunt Prebenjamí del CG Les Marines Tercer d’Espanya per segon any consecutiu

Les gimnastes calpines amb un exercici de mans lliures van encisar a les jutgesses
Conjunt prebenjamí lluint les seues medalles / CG Les Marines

El conjunt Prebenjamí del Club Gimnàstica Les Marines, va aconseguir ser tercer en el Campionat d’Espanya Base de Conjunts, celebrat a Pamplona. A aquesta cita el club calpí a més de presentar aquest conjunt també va participar amb un aleví que va acabar en el lloc 15.

La formació prebenjamí composta per: Paula García, Almudena Buigues, Katya Devko, Triana Ruano, Zaira Bessa i Anjelina Mavrova va sortir amb les xiquetes disposades a posar el pavelló en peu amb el seu espectacular exercici de mans lliures i lluitar per estar entre els primers llocs de la classificació.

Conjunto Prebenjamín con la pancarta del club | CG Les Marines

Malgrat la seua curta edat, van saber templar els nervis i executar un exercici perfecte, la qual cosa les va posicionar com a subcampiones d’Espanya provisionals empatades amb les primeres. Lloc en el qual es van mantenir fins a quasi final de la competició, per a finalitzar pujant al pòdium nacional a recollir les seues Medalles de Bronze i Trofeu. Un resultat que va saber a plata, ja que continuaven empatades amb les segones.

Per segon any consecutiu, aquest conjunt va pujar al tercer esglaó del pòdium nacional. Fet històric per al Club Les Marines i per al poble de Calp.

Conjunto Alevín del club calpino | CG Les MarinesEl conjunt aleví compost per Daniela Avellà, Sofia Bacanu, Polina Zhukova, Vasilisa Shevtcova, Alessia Diaconescu i Anastasia Devko, van realitzar el seu preciós i dinàmic exercici de cinc cordes. Per a moltes d’elles era el seu primer nacional amb aparell.

Les cinc gimnastes van saber calmar els nervis i treure endavant un exercici sense faltes, la qual cosa les va posicionar com a terceres classificades provisionalment. Després d’aguantar més de tres hores en llocs de diploma nacional, les joves gimnastes de Les Marines van finalitzar la competició com a 15es classificades d’Espanya.

Aquest resultat les va deixar molt orgulloses, donat l’alt nivell en aquesta categoria i el gran nombre de participants més de 70 conjunts de tot el territori nacional.

Tant la directiva com el cos tècnic del club es mostren molt feliços i satisfets amb els resultats aconseguits en aquest nacional. Ja que un any més, tornen a estar entre els millors clubs del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *