El Dénia Rugby Barbarians no va poder frenar a l’Albacete

Els manxecs van anar sempre per davant en el marcador i van guanyar a Dénia per 13 a 23
Meleé en el Dénia-Albacete / Dario

Triomf de l’Albacete en la seua visita al camp del Dénia Rugby Barbarians per 13 a 23, en el xoc de l’octava jornada de la lliga de rugbi. Els manxecs van vindre amb les idees clares de sotmetre a una gran pressió al Dénia des de l’inici del partit.

Els locals es van veure sorpresos i prompte van cometre el primer cop de càstig amb el qual l’Albacete va optar per el tir a pals, anotant així els primers punts (0-3).

La pressió visitant va continuar i no van tardar a aconseguir el primer assaig, que junt amb la transformació els avançava 0-10.

L’equip local poc a poc va revertir la dinàmica i va començar a imposar el seu ritme de joc. Van començar a guanyar terreny, però la comissió de diversos cops de càstig els va impedir adentrar-se en zona de 22 contrària.

Va haver d’esperar fins al minut 20, perquè Andresito anotara el primer assaig local, sent aquest transformad a pals (7-10).

Quasi arribat el final de la primera meitat, l’Albacete va aconseguir anotar novament un assaig i la seua transformació a pals (7-17). Els dianenses van tornar a utilitzar el peu de Franco per a anotar un cop de càstig i acostar-se en el marcador abans de marxar al descans (10-17).

Un dels jugadors del Dénia Rugby Barbarians |Dario

La segona meitat, va tornar a arrancar de forma molt igualada. Ambdós conjunts van donar moviment als seus banquillos buscant frescor i dinamisme en el joc. Els cops de càstig van ser nombrosos i amb això el peu de Franco va tornar a acostar al Dénia (13-17).

Els locals van cometre nous errors i van donar a l’Albacete la possibilitat de disposar de cops de càstig, davant els quals van anotar 2 vegades a pals portant-se la victòria final per 13-23.

Dur cop per al Dénia, que ha de millorar molt en organització i rigor per a evitar la comissió de tants cops de càstig, que a més de merma els seus atacs, dóna massa opcions al rival per a anotar punts.