L’Olimpic Xàtiva va ser massa rival per a un debilitat CD Xàbia (1-3)

Les importants baixes de l'equip roig-i-blanc van influir en el desenvolupament del partit
Once del CD Xàbia davant Olímpic Xàtiva / CD Xàbia

El CD Xàbia va encaixar una derrota a mans de l’Olímpic Xàtiva que va vèncer per 1 a 3, en el partit disputat en el camp municipal de Xàbia. Abans del xoc ja es presumia que l’empresa era molt complicada per als locals. Les múltiples baixes de jugadors importants passarien factura tal com així va ser.

Els locals van intentar competir davant un potent rival que està en la zona alta de la classificació. Als 15 minuts de joc va arribar el 0 a 1, després d’una falta d’enteniment entre porter i defensa, Santi Villanueva no va perdonar i va allotjar l’esfèric al fons de les xarxes.

A la vora del descans va arribar el 0 a 2, un tant que va arribar després de transformar, Aarón un penalti amb el que va ser castigat el CD Xàbia. Amb aquest llast tan pesat de dos gols en contra es va arribar al descans.

En la segona meitat, els locals van tenir una mica més de profunditat i Cabo va tindre dues clares ocasions que no va aprofitar. La sentència per als xabieros va arribar amb el 0 a 3, un autogol d’Aldo que va deixar més tocat al seu equip.

En la recta final del xoc, el debutant Samson va fer el tant de l’honor dels locals. Al final un resultat massa ampli per al que es va veure sobre el rectangle de joc. Ara només queda treballar i recuperar als jugadors que van estar absents; Mario, Lautaro, Javi, Fran i Rodrí. Per al pròxim partit és baixa Tomàs que va ser expulsat en aquest encontre.