Política

El PP de Dénia denuncia retalls en despeses per a Falles i Moros i Cristians

Els Populars critiquen la demagògia de l'equip de govern amb aquesta mesura, quan tenen 9 regidors que cobren 50.000 euros anuals
PP Dénia / Míriam Pagán

El Partit Popular de Dénia denuncia la demagògia de l’equip de govern (PSPV i Compromís) en retallar la despesa per a Falles i Moros i Cristians, mentre té 9 regidors en el govern municipal que cobren més de 50.000 euros anuals.

El PP ha criticat, durament, l’última postura de l’equip de govern, de retallar la despesa per a les falles, eliminant partides consolidades des de 2011, com és la carpa del sopar de germanor, l’arena de la plantà, la seguretat en les mascletàs i moltes altres partides, que significaran una gran inversió per al món faller dianenc i que l’Ajuntament vol retallar de forma unilateral, tal com es va traslladar en l’última assemblea. “És fals que l’Ajuntament haja consensuat eixe retall amb les falles. Es va fer de forma unilateral i sense possibilitat a rèplica. Així ens ho han traslladat diferents districtes fallers que estan molt molestos amb aquest fet insòlit”, ha assenyalat Font.

Els Populars censuren la demagògia amb la qual s’està treballant des del govern de Vicent Grimalt, baixant la inversió que es realitza cap a la cultura i la tradició de la ciutat, amb unes festes falleres Patrimoni de la Humanitat, que generen milers de llocs de treball i ajuden a l’economia i la sostenibilitat de moltes famílies, mentre la coalició de PSPV i Compromís van decidir, en la formació de govern fa 6 mesos, disposar de 9 regidors “percebent la friolera” de 50.000€ anuals i un nombre important d’assessors amb alts sous, sent “el govern més car de la història d’aquesta ciutat”. A més, van assenyalar que la promesa que van realitzar a les falles abans de les eleccions, d’assumir el 50% de la substitució de les plataformes de les carrosses, no es podria executar.

“El sr. Grimalt ha de treballar per a baixar la despesa en allò que és prescindible, i no en allò que genera cultura i riquesa a aquesta ciutat” ha criticat la portaveu popular, afegint que “em sembla vergonyós que tinguin la desfeta de retallar a les associacions culturals i festeres, amb l’excusa de que no hi ha diners, mentre ells no són capaços de fer cap esforç en reduir els seus privilegis”. La portaveu popular ha assenyalat que “aquests retalls també afecten als Moros i Cristians, que tampoc disposaran de la carpa, que era compartida per ambdues festes. Només amb un alliberat menys de l’equip de govern, es podria pagar tot el que van a retallar de Falles i Moros i Cristians”.

Finalment, Font ha volgut donar suport a les principals entitats festeres de Dénia afegint que “Les Falles i els Moros i Cristians tenen tot el meu suport. És inacceptable l’atac que estan rebent per part de l’equip de Govern i espere i desitge que hi haja una rectificació urgent per part del sr. Grimalt pel bé de les nostres festes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *