Esports

El regatista dianense, Jaume Castaño, va ser tercer en el Trofeu Llevant de vela

L'equip del Reial Club Nàutic Dénia va sumar el seu quart pòdium de forma consecutiva
Jaume Castaño en el podi del Trofeu València / FVCV

En aigües de València es va celebrar el “Trofeu Llevant 2023” de vela, per a la Classe ILCA 6, organitzat pel Real Club Náutico Valencia (RCNV), amb una participació de 61 regatistes representant a diversos clubs de la comunitat, entre ells el Real Club Náutico Dénia.

La regata disputada en la costa Valenciana va tindre vents molt suaus que van provocar que només es pogueren disputar dues proves.

En la primera jornada de regates, els participants van manejar un part meteorològic favorable que deixava intuir un dia excel·lent de navegació, però finalment aquesta predicció no es va complir.

Vaixells en una de les regates | FVCV

El vent va tardar a pujar podent disputar una prova amb sis nusos molt justos, i una segona prova, a la qual es va haver d’acurtar el recorregut per falta de vent i així poder, donar per vàlid el campionat, ja que en la jornada del diumenge no hi va haver vent per a navegar.

Jaume Castaño, va aconseguir pujar al podi, amb un tercer lloc masculí, col·locant-se com a co-líder del rànquing autonòmic.

Diego Cogollos, Clara Castaño i Pablo Bayo van demostrar el seu bon rendiment, realitzant una magnífica primera prova el dissabte, mostrant el seu òptim nivell de navegació.

L’equip va aconseguir el quart podi consecutiu i treballarà intensament per a millorar encara més els resultats de cara a les següents competicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *