Societat

Juan Pineda: “El nostre potencial és el client”

Entrevista en el 'primer café' de Dénia FM, amb el Premi Especial Comarcal Pepe Miralles dels XLII Premis José Marsal Caballero

Hui ha visitat el ‘primer café‘ de Dénia FM, el Premi Especial Comarcal Pepe Miralles en estos XLII Premis José Marsal Caballero, Juan Pineda, fundador d’Electrodomèstics Pineda; amb qui hem repassat els inicis de la seua trajectòria com a electricista, amb més de 50 anys a les seues espatlles.

Va ser en l’any 1972, quan va finalitzar el servei militar quan es va donar d’alta com a autònom, treballant per municipis com Dénia, Ondara i Xàbia, i com va viure la seua primera crisi. Després de fundar llavors Electricitat J. Pineda; després, en 1983 arribaria Electricitat Pineda S.L, treballant amb constructors de Dénia, com Morote, i amb CHG, recordant El Retiro, El Palmar, Campusos, El Bistro, La Felicitat, Oliva Nova… En aquells inicis va tindre al voltant d’una dotzena d’operaris; arribant a més de 50 amb electricitat i electrodomèstics. En 1994 va arribar Electrodomèstics Pineda, obrint la seua primera botiga a Dénia, en el Passeig del Saladar i uns anys més tard, la botiga de la rotonda d’entrada a la ciutat, “la primera megabotiga en la zona”.

I a partir d’ahí va començar l’expansió per Moraira, en 2004; Ondara, 2015, la que està al costat del Centre Comercial; i en 2020, a Xàbia. També hem volgut conèixer com va viure la pandèmia de la COVID-19, amb uns primers mesos de “incògnita”, fins que es van tornar a moure les compres, per Internet.

Les premisses de les seues botigues són l’atenció personalitzada i assessorament individualitzat; i és que com el propi Pineda reconeix “el nostre potencial és el client”, “vivim dels clients-amics”.

Pineda s’ha mostrat molt orgullós de la segona generació que ja està al capdavant de l’empresa. Ha assenyalat que “ja li ha passat tot als meus fills”, i el que intenta és guiar-los perquè porten la mateixa direcció empresarial.

Electrodomèstics Pineda també realitza diferents col·laboracions, amb equips esportius, l’equip de robòtica i amb el Marató Solidari de Donació de Sang de Dénia, que se celebra cada any.

Quant al premi rebut considera que és “un reconeixement a tota una carrera plena d’esforços i dedicació”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *