Esports

L’embarcació “Emma”, de Ricardo Cala va ser la guanyadora del “Trofeu Sepiamor”

El concurs de pesca organitzat pel Real Club Nàutic Dénia va tindre 13 embarcacions participants
Tripulació de l'embarcació guanyadora amb els premis / RCND

La embarcació “Emma” de Ricardo Cata, amb un total de 17 captures, va aconseguir la victòria en el concurs de pesca, “Trofeu Sepiamor”, que va organitzar el Real Club Náutico Dénia (RCND).

La segona plaça va ser per al vaixell “Ana María”, de Martín Ruiz Catalá, que va realitzar 15 captures. El tercer lloc va ser per a l’embarcació “Mar d’Il·lusió” de Juan Ferrer amb 8 peces pescades. El premi per a la peça major va ser per a l’embarcació “Orxata” de Víctor Segarra amb una peça de 640 grams.

Acto del pesaje de la piezas capturadas| RCND

El passat dissabte, després de tres anys d’inclemències i mal temps, es va celebrar aquest popular concurs de pesca, el “Trofeu Sepiamor”. Amb un temps primaveral, 13 embarcacions van prendre la sortida de bon matí i van tornar al port al voltant de les 13 hores. Després d’atracar va començar la cerimònia del pesatge de captures, en l’esplanada del club dianense.

Després del pesatge es va oferir un aperitiu a la terrassa del club, on es va realitzar l’entrega de premis que va comptar amb la presència del vocal de pesca, Juan Ferrer, el vicepresident del club, Juan Riera, i el president, Jaime Portolés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *