Esports

La festa del running solidari es donarà cita en el Centre Comercial Portal de La Marina

La prova serà en benefici de l'Associació Condenados al Bordillo i tindrà lloc el diumenge dia 3
Centro Comercial El Portal de La Marina / Centro Comercial El Portal de la Marina

El Centre Comercial Portal de la Marina, propietat de Lar España Real Estate Socimi i gestionat per Grupo Lar a través de Gentalia, organitza en col·laboració amb Decathlon la I Carrera Solidària en benefici a l’Associació Condenados al Bordillo.

El dia 3 de desembre a les 9h, donarà començament la carrera d’adults de 5K i a les 11h, la infantil de 100m i 3200 metres.

Les inscripcions van tindre un cost de 6€ que aniran íntegrament destinats a l’associació Condenados al Bordillo, una associació molt consolidada a la Marina Alta, que lluita per aconseguir la inclusió de les persones amb diversitat funcional. Seran al voltant de 700 els participants que es calçaran les sabatilles per a mostrar el seu total suport a aquesta causa.

Portal de la Marina atorgarà trofeus als 3 primers classificats de cada categoria i farà entrega de targetes regal valorades en 100€ per als 3 primers corredors i 3 primeres corredores que entren en meta en la prova de 5K. La recollida de dorsals serà el 2 de desembre en el CC Portal la Marina.

Des de Portal de la Marina esperen impacients la posada en marxa d’aquesta carrera, segons les declaracions de Virginia Carrasco, directora del centre comercial: “Estem molt il·lusionats amb aquesta iniciativa esportiva i esperem poder seguir organitzant-la durant molts anys més i a més seguir posant el nostre granet de sorra, en causes solidàries de la Marina Alta”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *