Esports

La “I Travessia a Nado Solidària” de Xàbia congregarà a 170 participants

La prova que tindrà lloc el dissabte 9 de desembre anirà de la platja de La Grava a Cala Blanca
Presentació de la Travesía a Nado Solidaria Xàbia / Aj. Xàbia

En l’Ajuntament de Xàbia va tindre lloc la presentació de la “I Travessia a Nado Solidària” de Xàbia. L’acte va comptar amb la presència de l’organitzador, José Ramón García, Toni Molina, regidor d’esports i Carmen Hernández, presidenta de l’Associació Contra el Càncer de Xàbia.

Un total de 170 nedadors estan inscrits en la I Travessia a Nado solidària de Xàbia que es disputarà el pròxim dissabte 9 de desembre entre la platja de la Grava i Cala Blanca.

La travessia a nado es compon de dues proves, 3,2 quilòmetres i una altra de 10 quilòmetres que eixiran des de la platja de la Grava, fins a l’Arenal (3,2 quilòmetres) i la 10k que conclourà a Cala Blanca. En una jornada en la qual es preveu que l’aigua estiga a una temperatura de 16 graus, la qual cosa obligarà, han destacat des de l’organització, a portar banyador tèrmic.

La cita comptarà amb un dispositiu format per 20 embarcacions de suport a tots els nedadors durant tot el recorregut per l’aigua. A més, la platja de la Grava acollirà el punt d’avituallament i l’entrega de premis.

Les inscripcions segueixen obertes fins al dia 8 de desembre a través de la pàgina web: https://www.crono4sports.es a més, hi ha una inscripció a mode de fila zero (10 euros) per a tots aquells que no puguen participar en la prova o simplement no vulguen disputar-la però si col·laborar amb l’Associació Contra el Càncer de Xàbia.

La presidenta de l’assemblea local, Carmen Hernández, ha agraït que la travessia a nado tinga la seua vessant solidària i especialment que els organitzadors “hagen decidit comptar amb nosaltres”.

El regidor d’Esports, Toni Molina ha mostrat el suport de l’Ajuntament a aquesta cita esportiva organitzada per José Ramón García i un grup d’empresaris de Xàbia i de la comarca. Molina ha subratllat que “cada braçada i esforç” dels participants “contribueixen a millorar la vida dels afectats pel càncer”, amb els fons aportats a l’assemblea local. I “marquen un pas ferm cap a la construcció d’un futur més saludable i esperançador”, ha conclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *