Transports

La ITV d’Ondara no ofereix cites ni per a desembre ni per al pròxim mes de gener

Una moció, que s'eleva al ple de l'Ajuntament d'Ondara, insta a la Conselleria a prendre mesures urgents
ITV / Redacción

L’estació d’ITV d’Ondara ja no té cites ni per a desembre, ni per al pròxim mes de gener de 2024. Així es posa de manifest en una moció que s’eleva a aprovació del ple de la corporació municipal d’aquest Ajuntament, convocat per al dijous 30 de novembre.

En aquesta moció (que ja ha sigut aprovada prèviament pel ple de l’Ajuntament de Dénia) l’Ajuntament d’Ondara insta a la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme a que prenga les mesures necessàries perquè la ITV de la comarca funcione adequadament de forma immediata, i que es done trasllat de la moció als Ajuntaments de la comarca perquè puguen debatre i aprovar-la, unificant esforços per aconseguir urgentment aquest objectiu comú.

Segons es detalla en la moció que es presenta al ple, “porta temps resultant molt complicat per als ciutadans de la comarca aconseguir una cita per a passar la ITV del seu vehicle, però en els últims mesos s’ha convertit en alguna cosa impossible”.

“Les persones amb menor capacitat econòmica mantenen el seu vehicle com poden, així com una gran majoria de professionals autònoms que a més han de passar el control cada sis mesos. Però a tots els resulta molt difícil aconseguir una cita per a passar la ITV del seu vehicle, havent d’acudir a altres estacions amb menys col·lapse fora de la comarca, el que suposa per a molts una pèrdua d’hores del seu treball”.

S’apunta que “l’estació d’ITV d’Ondara no ofereix cites ni en novembre ni en desembre; ni per internet, ni per telèfon, ni físicament. Per a més endavant (mes de gener) tampoc existeixen cites disponibles ni opcions, el que suposa un caos per als usuaris del servei. Aquesta comarca necessita una Estació d’ITV que funcione, que es puguen aconseguir cites ràpidament”, i per aquestes raons, presenten en el ple de la corporació la moció per a instar a la Conselleria a prendre mesures de forma immediata.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *