Nadal

Els Nadals arriben a Baleària Port

S'han organitzat activitats per a tota la família, durant desembre i els primers dies de gener de 2024
Recepció de les instalacions portuaries / Baleària Port

Amb l’arribada del mes de desembre, l’estació marítima de Baleària Port, a Dénia, tornarà a inundar-se de la llum i els colors propis del Nadal.

En la vesprada, del dijous 30 de novembre, s’inaugura oficialment les Festes amb l’encesa de les llums de l’estació a les 18 hores, l’obertura de la Casa de Pare Noel on els més menuts podran deixar les seues cartes i la tradicional xocolatada a càrrec del restaurant Nauta Port.

Per la seua part, la Fundació Baleària estrenarà el calendari d’activitats per a tota la família amb un concert solidari a càrrec de l’Orquestra del Conservatori de València, el dia 21 de desembre a la sala Multiespai l’Androna. A més, s’impulsarà l’esport amb la San Silvestre Infantil, que se celebrarà el dia 26 en les rodalies de l’estació marítima i el passeig de El Portet (d’11 h a 12 h). Així mateix, els dies 26 i 29 de desembre hi haurà activitats esportives i castells inflables, en l’exterior de l’estació a partir de les 10 h.

D’altra banda, el mercat de Nadal torna els dies 28 (de 17 h a 21 h) i 29 (d’11 h a 18 h) de desembre amb productes artesanals de tot tipus: ceràmica, bijuteria, gastronomia local, etc. A més, el dia 28 els més menuts també podran gaudir de pintacares a partir de les 16.30 h i un espectacle de màgia a les 19 h.

Per a començar l’any, el dia 2 de gener a les 17.30 h la ludoteca Big Balloon organitzarà un taller per a xiquets d’entre 4 i 7 anys, on crearan figurites ‘funko’ de reis mags, amb un preu de 8€ la inscripció. L’endemà, a partir de les 17 h, hi haurà una ‘minidisco’ perquè els més menuts celebren l’entrada de l’any i un taller de globoflexia a la sala Multiespai l’Androna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *