Província

Els desitjos de 24 veïns de Teulada Moraira protagonitzen el Calendari d’Advent

Cartel de la campanya / Aj. Teulada Moraira

Després de l’èxit rotund de l’edició anterior, la III edició del ‘Calendari d’Advent Teulada Moraira 2023’ presenta a 24 nous participants que es convertiran en els protagonistes d’aquesta festiva tradició nadalenca. Aquest singular ‘Calendari d’Advent dels Desitjos’ il·luminarà els balcons del casc urbà de Teulada i Moraira amb les imatges i els desitjos dels residents locals.

La iniciativa forma part de la Campanya de Nadal organitzada per l’Ajuntament de Teulada, que busca destacar als ciutadans de la localitat. La cuidada selecció dels participants inclou a persones de diverses edats, des de joves fins a majors, que passaran a formar part d’aquesta nova edició.

Des de l’1 de desembre, els balcons de l’avinguda Santa Catalina de Teulada i el carrer Doctor Calatayud de Moraira es vestiran de celebració, revelant diàriament les lones corresponents al calendari d’advent, de l’1 al 24 de desembre, amb cares conegudes del municipi.

Cada dia es descobrirà la lona corresponent i serà protagonista una persona de Teulada Moraira juntament amb el seu desig triat, i així successivament fins arribar al 24 de desembre. Una vegada descoberts tots els protagonistes, les seues imatges lluiran totes les Nadals en els balcons.

L’alcalde i regidor de Comunicació, Raúl Llobell, juntament amb la regidora de Foment, Rosana Caselles, van expressar el seu agraïment als 24 participants per la seua col·laboració fonamental per a la realització d’aquest calendari, així com als propietaris dels balcons per cedir-los per a aquesta campanya.

Llobell i Caselles conviden a tota la ciutadania a recórrer la localitat durant aquestes Nadals i deixar-se sorprendre pel veí o veïna protagonista cada dia. Una bonica acció on el factor sorpresa i la il·lusió seran els ingredients essencials per veure quina persona encapçala el dia i el que més desitja per aquestes dates.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *