Nadal

Novetats en ‘Viu el Nadal a Benissa 2023’

Entre aquestes, la regidoria de Festes organitza el I Mercat de Nadal
Presentació, a Benissa, del programa 'Viu el Nadal 2023' / Redacció

Benissa celebrarà el seu I Mercat de Nadal. Aquesta és una de les novetats de la programació ‘Viu el Nadal 2023’, que ha estat presentada per l’alcalde, Arturo Poquet, i els regidors de Cultura i Festes, Pepa Bertomeu i Adrián Cabrera, respectivament.

La programació de Nadal començarà el dimarts 5 de desembre amb la tradicional encesa de llums, xocolatada i espectacle de Nadal a les 19:30 hores a la plaça Rei Jaume I.

El Mercat de Nadal

El dimecres 6 de desembre arriba el primer Mercat de Nadal, que ha organitzat la regidoria de Festes i que ha tingut gran acceptació amb més de 25 comerços i associacions participants. “Amb aquest mercat hem volgut donar un espai a les associacions i comerços de Benissa i oferir als veïns un mercat on trobaran artesania, flors, vins, dolços nadalencs i molt més”, ha explicat Cabrera.

San Silvestre de Benissa

El diumenge 17 se celebrarà la San Silvestre i el dilluns 18 la San Silvestre escolar.

Nadal per als més petits

Per als més petits, el dissabte 23 de desembre tindrà lloc la visita de Pare Noel, de 10.30 a 13.30h a la Plaça Rei Jaume I. El dissabte 30 de desembre hi haurà un espectacle musical familiar ‘Rudolph, el musical’. A més, el divendres 29 de desembre i el dimecres 3 de gener hi haurà visita del patge reial a la Plaça Rei Jaume I a les 19.00 hores.

Nadal cultural

Com tots els anys, Benissa segueix apostant per la cultura en Nadal. En aquest sentit, Bertomeu ha presentat la programació que començarà amb la inauguració dels Diorames Nadalencs, el dimarts 5 de desembre.

El dimecres 13 de desembre se celebrarà l’audició dels alumnes de Pentatònic, ‘Drum Stars’ al Saló Cultural. Mentre que el divendres 15 de desembre tindrà lloc el Passacarrer de Villancicos dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa Javier Santacreu i el concert solidari de Marinaboleros.

El diumenge 17 de desembre se celebrarà el Concert de Nadal de la Coral Benissenca al Centre d’Art Taller d’Ivars a les 19.00 hores.

Reis Mags

La programació finalitzarà el 5 de gener amb l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient i el 6 de gener amb la missa de Reis.

En paraules de Poquet, “l’època més màgica de l’any arriba a Benissa i des de l’Ajuntament volem convidar a tots els veïns i veïnes a participar en els actes que hem preparat perquè compartim aquests dies tan bonics tots junts”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *