Medi ambient

S’inicien els treballs de poda d’arbres en la carretera del Barranc del Monyo de Dénia

Pla sobre el terreny on afecten els treballs / Aj. de Dénia

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Dénia ha anunciat que el pròxim 27 de novembre a les 8:00 hores, s’iniciaran els treballs de poda i de tala de l’arbrat que envaeix la carretera del Barranc del Monyo. Per tant, el trànsit es veurà afectat, ja que per a realitzar els treballs de poda en altura s’haurà d’utilitzar una maquinària que ocuparà necessàriament un carril de la carretera.

En concret, les labors que es van a realitzar consisteixen en la retirada de la vegetació que envaeix el vial de la servitud de la carretera del Barranc del Monyo a les Rotes, per així garantir la seguretat de les persones, de les vivendes i de les infraestructures, a més de disminuir el risc de propagació d’un incendi urbà cap a l’exterior del nucli de població.

Les tasques consistiran en podar totes aquelles branques dels arbres que envaeixen la carretera del Barranc del Monyo i la seua servitud. A més, es van a realitzar treballs de poda en altura. Per a tallar les branques i troncs que sobren en la copa dels arbres de certa envergadura, s’usarà una plataforma elevadora telescòpica sobre un camió grua. D’aquesta forma, es podrà arribar als llocs més inaccessibles i realitzar els treballs de màxima dificultat de manera segura. Aquestes accions són necessàries per a reduir el combustible vegetal, i tindre un major control sobre la salut dels arbres.

El termini d’execució estimat dels treballs de poda i de tala d’arbres serà entre quinze i vint dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *