Esports

Tres jugadores alevines del CD Paidos Dénia convocades a la Jornada de Tecnificació

Irati Castillo, Candela Herrera y Carla Miret participaràn a la cita
Les jugadores convocades per la Jornada de Tecnificació Aleví / CD Paidos Dénia

El CD Paidos Dénia està d’enhorabona ja que les jugadores, Irati Castillo, Candela Herrera i Carla Miret, han sigut convocades per a la Jornada de Tecnificació per a la generació 2012, que es durà a terme en el pavelló municipal d’Agost. Es tracta de la primera sessió d’entrenament després que s’hagen celebrat les Jornades de Detecció.

L’entrenament tindrà lloc el diumenge d’11:15 hores a 13 hores. Una sessió que servirà com a presa de contacte de les dianenses amb altres jugadores que en la seua major part pertanyen a equips de la zona d’Alacant.

Cal assenyalar que aquestes tres jugadores són les úniques que pertanyen a equips de la Marina Alta. El bon treball realitzat pel CD Paidos Dénia es veu recompensat amb la presència de les xiquetes en una activitat en la qual participen tècnics de la pròpia federació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *