Esports

Triomf clar del sènior femení del Dénia BC davant Cabo Mar (73-45)

Les dianenses van realitzar el seu millor partit en el que va de lliga amb un joc equilibrat en atac i defensa
Penetració d'una jugadora dianense cap a l'aro rival / Dénia BC

El pavelló de Joan Fuster de Dénia va ser l’escenari d’un triomf clar de l’equip femení del Dénia Bàsquet Club sobre el Cabo Mar Alacant, per 73 a 45.

Les noies que dirigeix Juan Luis Pérez, van saltar a la pista amb les idees molt clares. Amb una defensa molt pressionant van saber frenar l’atac visitant. Per a botó de mostra el parcial dels primers deu minuts del xoc, 21 a 4. La confiança en el seu propi joc va ser vital perquè les locals juguessin a un bon nivell.

La resta de quarts van ser més senzills després del gran començament de trobada. Les locals van ser dominadores del rebot sota els cèrcols, això va permetre ràpides transicions i moltes cistelles lliures d’una defensa estàtica del seu rival.

En la segona meitat del xoc, les visitants van intentar reaccionar, maquillant una mica el seu percentatge d’encerts en atac. Això unit a les múltiples rotacions que l’entrenador local va realitzar, va provocar que els parcials fossin més ajustats.

Senyalar que el xoc va acabar amb una àmplia avantatge per a les dianenses que van guanyar per 73 a 45. En el que va de competició aquest xoc va ser el millor dels que han jugat aquest grup demostrant que l’adaptació a la categoria està sent positiva

Excel·lent partit tant en defensa i rebot de tot l’equip, com en atac amb fins a nou triples convertits que sens dubte van assegurar la segona victòria en la competició, que les projecta a la zona temperada d’una classificació molt comprimida.

El següent compromís lliguer per al Dénia BC serà en terres il·licitanes on es mesuraran al CB Elx en la sisena jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *