Esports

Xaca es perd l’encontre entre la UD Calp i L’ Olleria CF

El migcampista s'uneix a les absències de Naim i el dubte de Fede en l'equip que entrena Lauro Techeira
Xaca en el xoc disputat davant el CD Xàbia / Javier Zamora

L’absència per sanció del migcampista calpí, Xaca, és la gran novetat en la prèvia del xoc que jugaran, en el camp municipal de Calp, aquest diumenge, a les 16:45 hores, la UD Calp i l’ Olleria CF. Un duel que tindrà com a àrbitre al col·legiat, Barceló Gómez. A més, de Xaca se uneix la baixa de Naim i el dubte de Fede que ha estat entre cotons durant la setmana.

El tècnic local, Lauro Techeira, ha treballat durant la setmana en la mentalització a la seua plantilla. No vol excés d’eufòria per la bona marxa de l’equip i tampoc relaxació. En aquesta competició qualsevol equip et pot sorprendre. És per això que ha demanat als seus homes màxima concentració i intensitat.

Passat el primer terç de la lliga, la solvència com a local ha quedat totalment demostrada. Són un equip que roman invicte com a local demostrant la seua solidesa defensiva, ha encaixat 3 gols.

L’equip valencià arriba a Calp amb la motivació que significa el segon partit per a Miguel Ángel Mullor en el banquill després de substituir al cessat, José Jaime.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *