Nadal

10.000 espelmes il·luminen Dénia en la ‘Nit de la Llum’

Música, ballarins i cors de nadales van animar els carrers del centre de la ciutat
La Font de la Glorieta adornada per a 'La Nit de la Llum' / Tino Calvo

10.000 espelmes van il·luminar el dissabte 9 de desembre els carrers més cèntrics de Dénia, en la Nit de la Llum, organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de la capital comarcal.

Les espelmes (no totes van resistir el vent) i una decoració especial van adornar els carrers del centre de la ciutat, donant un ambient màgic i nadalenc a aquesta vesprada. Carrers que van registrar una assistència multitudinària de veïns i visitants, que gaudien del pont de la Constitució i la Inmaculada Concepció a la ciutat.

L’ambient es va complementar amb diversos espectacles que van animar els carrers amb música, un grup itinerant de ballarins, cors de nadales i altres activitats. Entre altres, estava prevista la participació dels cors de la Casa d’Andalusia, de l’Associació d’Ucraïna, de l’Associació Al-Manchara i d’Apamar. Així com la música del Dúo Bossanova Let Soul, Joan Mahíques Saxo, Dolçaina Colla La Xareta, Serón Noguera Actuació guitarra elèctrica. També estava prevista la realització d’un taller (prèvia inscripció) de corones de Nadal, a la floristeria Mandarina.

Els comerços del centre de la ciutat i el Mercat Municipal van tenir un horari especial. Els negocis locals van oferir descomptes als clients perquè pogueren adquirir les seues compres nadalenques.

I el Mercat va lluir una decoració especial, a més d’estar animat per música de cambra.

La Glorieta del País Valencià i la plaça Foramur van oferir una decoració especial.

Com a complement a la Nit de la Llum, el Mercat de Nadal, situat entre la plaça del Consell, el Racó de la Infanta Margarita i la plaça de la Constitució, des del dimecres 6 de desembre fins al diumenge dia 10.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *