Obres

Benitatxell inverteix 50.000 euros en millores de la piscina municipal

Es tracta de treballs per a la renovació del sistema de filtració de l'aigua, amb subvenció del Pla +Esport de la Diputació
Treballs en la piscina municipal de Benitatxell / Redacció

L’Ajuntament de El Poble Nou de Benitatxell està duent a terme una sèrie de treballs de millora en la piscina municipal coberta. Amb un pressupost de 50.638,50 euros (IVA inclòs) procedents del Pla +Esport 2022 de la Diputació d’Alacant per a la construcció, millora, ampliació o reforma d’instal·lacions esportives municipals, la concessionària iPool Center Piscina y SPA, S.L. està duent a terme una obra d’adequació i millora de les instal·lacions de filtració, climatització i eficiència energètica.

Una de les principals actuacions d’aquest projecte és la renovació del sistema de filtració de la piscina per millorar les condicions de l’aigua de bany i facilitar el seu manteniment, atés que la localització dels filtres actuals dificultava els treballs necessaris.

També s’estan instal·lant dos nous grups de pressió amb variador de freqüència integrat per al sistema de filtratge; es canviarà la bomba de recirculació del primari de l’intercanviador de plaques, la qual cosa permetrà millorar la transmissió del calor a l’aigua, i es millorarà l’aïllament tèrmic de les conduccions del sistema de calefacció de l’aigua.

Aquests treballs donen continuïtat al pla de millora de la piscina municipal, les necessitats de la qual es van identificar gràcies a una auditoria tècnica realitzada en abril de 2022 que tenia per objecte analitzar l’eficiència energètica de la instal·lació.

Amb aquestes últimes actuacions s’aconseguirà una millora de la qualitat de l’aigua de bany i de l’eficiència energètica del sistema de calefacció de l’aigua, reduint les emissions de CO₂ i la factura energètica. Al mateix temps, es lograrà l’optimització de les condicions de treball i la seguretat dels operaris de manteniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *