Esports

Campanà del Racing Ondarense en guanyar en la pista del líder Mutxamel (4-5)

L'equip d'Ondara va afrontar el xoc amb 9 baixes i dos dels seus porters van tindre que van jugar com a homes de camp
Formació del R. Ondarense que va jugar a Mutxamel / Iván López

L’equip del Racing Ondarense va causar sensació en la desena jornada de lliga en el grup d’Alacant de Primera Regional en guanyar en el pavelló municipal de Mutxamel al CD Mutxamel Benifutsal per 4 a 5. Va ser la primera derrota del campionat per als locals, que són líders amb els mateixos punts que l’Aspe FS.

La victòria del Racing Ondarense va tindre doble mèrit, ja que van afrontar este dol amb les baixes de 9 jugadors. Dos dels porters de la seua plantilla van haver d’exercir labors d’homes de camp. Tant Julián Torre com Iván López van treballar per al seu equip, esta vegada no sota els pals.

Després dels primers minuts de tanteig els visitants van saber frenar el joc d’atac del seu rival. En el minut 14 Pablo García va marcar el 0 a 1. Poc després el local, Baeza va igualar el marcador. Amb l’empat a un es va arribar al descans.

La segona mitat va estar marcada per la intensitat i emoció en el joc. En el minut Jonathan va anotar per als locals el 2 a 1. Un minut més tard, Tabbel va augmentar l’avantatge del Mutxamel en marcar el 3 a 1.

Lluny d’ensorrar-se, els d’Ondara van saber reaccionar i en el minut 32 van acurtar les diferències amb el gol d’Alberto Nadal. En eixe mateix minut, va arribar l’empat a 3 amb el punt de Julián Torre. En plena voràgine d’atacs en una i una altra porteria, va arribar el 4 a 3, amb punt de Tabbel.

L’últim minut de joc va ser una bogeria per a la banqueta del R. Ondarense, ja que Pablo García va marcar els dos gols que li van donar el triomf final. L’alegria es va desbordar en l’expedició ondarera, que ratifiquen amb esta victòria el seu gran moment de joc.

Després de la desena jornada en este grup de Primera Regional el Racing Ondarense ocupa la quinta plaça de la classificació amb 18 punts a quatre del tercer classificat que és, l’Elx 2012.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *