Nadal

Cartes nadalenques a Calp contra la soletat a les residències de la Tercera Edat

La campanya 'Línies amb il·lusió' portarà més de 250 cartes a persones de la residència o ateses en el Servei d'Atenció a Domicili
Arbre de Nadal a la plaça de la Vila de Calp / Mayca Ortolà

La regidoria de Benestar Social, Igualtat i Família de l’Ajuntament de Calp ha posat en marxa la campanya ‘Línies amb il·lusió’ amb la qual pretén portar més de 250 cartes a persones que resideixen a les residències de la tercera edat del municipi o persones ateses des del Servei d’Atenció a Domicili i que es troben en una situació de solitud no desitjada.

Per dur a terme la iniciativa, des de la regidoria s’han posat en contacte amb diverses associacions o entitats locals com l’Institut d’Ensenyament Secundari Ifach, l’Associació d’Amics de l’Art de Calp, l’Associació Dones per la Igualtat, l’Agrupació Filatèlica i Numismàtica, l’Associació de Fibromiàlgia, l’Associació d’Ames de Casa, l’Associació Alacant per a la lluita contra el càncer, l’Associació Francòfona de Calp, l’Associació Amistats Belgues de Llevant – Calp i el Centre Cívic de la Tercera Edat.

La iniciativa consisteix enquè a través d’aquestes associacions els interessats redacten cartes personalitzades, ja que se li assignarà a cada participant un destinatari, amb la finalitat de dirigir unes línies d’ànim i de felicitació de les festes nadalenques. Les cartes també van dirigides a residents estrangers, per la qual cosa s’ha contactat amb associacions de llengua estrangera. En les cartes no apareixeran logotips, es tracta d’una acció solidària i de participació ciutadana en la qual l’Ajuntament serà un mer facilitador.

L’Agrupació Filatèlica i Numismàtica ja ha confirmat que s’encarregarà del matissat de les cartes que es dirigiran a les residències Domus VI, La Saleta i Colina Club. Les persones interessades a participar en la iniciativa poden dirigir-se a alguna de les associacions participants o posar-se en contacte amb la regidoria, a través del correu olopez@ajcalp.es o al telèfon 96 583 72 23. Aquesta és la primera edició de la campanya però es pretén mantenir-la els pròxims anys i ampliar-la.

La regidora de Benestar Social, Itziar Doval, ha assenyalat que “es tracta d’una iniciativa sense gaire cost que pot fer feliç a moltes persones, ens dirigim a col·lectius especialment vulnerables que viuen aquestes dates en solitud i per a les quals rebre unes línies és tota una il·lusió”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *