El Dénia BC Femení va aconseguir una victòria còmoda davant del CB Aldaia amb un resultat de 74-48

Les jugadores de Dénia van créixer des de la defensa, mostrant-se molt efectives en els llançaments exteriors
La jugadora del Dénia BC s'està preparant per llançar a cistella / Dénia BC

El equip sènior femení del Dénia BC va guanyar amb comoditat al CB Aldaia per 74 a 48 en el segon partit disputat a Joan Fuster aquesta setmana. Aquest enfrontament va ser la repetició de la semifinal del campionat preferent disputada al maig pels mateixos contendents, en la qual les valencianes van superar les dianenses a doble partit.

El conjunt local va començar amb moltes ganes, les seves jugadores van estar molt implicades en el partit. El rival no es va deixar sorprendre pels locals, seguint la seva estela en el marcador, arribant fins i tot a comptar amb alguna petita avantatge durant el primer període, que va concloure amb empat al marcador (13-13).

Tot i comptar només amb 8 jugadores, les valencianes van lluitar de principi a fi i van defensar amb força i intel·ligència per complicar els atacs locals, especialment en la primera part.

En el segon període les noies que dirigeix Juan Luis Pérez, van ser conscients que per poder superar a aquest adversari haurien de aplicar-se en una defensa molt més ferma i donar ritme al partit. La fórmula va donar resultat, arribant al descans amb una avantatge de deu punts que va començar a inclinar la balança al seu favor (33-23).

Jugadora dianense donant una assistència.

El repte era mantenir la mateixa dinàmica a la segona part i ser capaços de superar la seva defensa zonal utilitzant les seves millors armes. La defensa els va donar ales per trencar l’encontre, finalitzant el tercer període amb gairebé tot decidit (58-32).

Les locals van començar l’últim quart amb la idea d’impedir qualsevol reacció visitant, tractant per això de continuar posant en pràctica tot el que tan bon resultat els havia vingut donant.

Encert des de el triple, amb fins a deu llançaments convertits per les jugadores dianenses al llarg de l’encontre, va evitar que el bon tram final d’Aldaia suposara que les diferències s’estrenyeren.

Una victòria que permet al Dénia BC ascendir a la cinquena plaça de la classificació, i sortir reforçat del cap de setmana gràcies al notable nivell de joc assolit. La bona dinàmica de treball que venen realitzant aquest grup de jugadores està donant els seus fruits. Es les veu cada vegada més segures sobre la pista.