Dos errors defensius van impedir que la UD Calpe guanyara a Rojales (2-2)

Els regals en defensa unit a la falta de definició en atac va impedir que els calpins guanyaren
El migcampista calpí David durant un partit / Javier Zamora

La UD Calp no va estar molt inspirat en la seua viatja a Rojales on va empatar a 2 enfront del Thader en un partit que va començar malament per als seus interessos. A penes s’emportaven jugats 12 minuts de joc quan en un clar error defensiu, van encaixar el seu primer gol.

La reacció visitant va ser bona aconseguint arrabassar la pilota al conjunt local. En el minut 18 els xics que dirigix Lauro Techeira van aconseguir empatar el xoc, deixant tocat al Thader Rojales.

La formació verdinegra va quallar uns bons minuts aconseguint capgirar el marcador en el minut 31. Amb l’1 a 2 la UD Calp es va mostrar molt còmoda sobre el rectangle de joc. Amb avantatge visitant es va arribar a l’equador de la trobada.

En la represa a penes havien passat quatre minuts quan en un tir llunyà, el meta calpí, Cassius esvara i no pot detindre un tret en un principi senzill d’atallar.

Després de l’empat local, els visitants es van anar feia la fique rival. Es van crear moltes ocasions de gol però en cap d’elles les rematades calpines van ser precisos i el partit va acabar amb l’empat a 2.

Un punt que va deixar amb mal sabor de boca a l’expedició calpina ja que es pensa que es van deixar dos punts pels errors comesos i també per la falta d’encert en la porteria rival.