Música

El segon Arenal Blues es celebrarà del 15 al 17 de març de 2024

Organitzat per l'associació XaBlues juntament amb la regidoria de Cultura, tindrà lloc al passeig del Arenal
Concert previ a la presentació oficial del II Arenal Blues / Redacció

Ja hi ha dates per a la celebració del II Arenal Blues. Tindrà lloc del 15 al 17 de març de 2024, al passeig del Arenal de Xàbia. Organitzat per l’associació XaBlues juntament amb la regidoria de Cultura, comptarà com a cap de cartell amb Travelling Brothers.

El cartell va ser presentat aquest diumenge, 10 de desembre, com a cloenda a l’esdeveniment Arenal Blues Way organitzat per XaBlues juntament amb l’associació de comerciants Xàbia Arenal i la col·laboració de la regidoria de Cultura, que durant aquest pont ha omplert la zona de l’Arenal de música i bon ambient.

En aquest certamen van participar sis locals del nucli urbà i van actuar sis grups i de tots ells el guanyador, triat pel públic, va ser Slideboy Vegas & Hisblues Buddies.

Durant l’últim concert, Xablues va presentar el cartell d’aquesta segona edició, dissenyat per Eva Caselles, que se celebrarà del 15 al 17 de març al passeig del tennista David Ferrer i que comptarà amb la presència de Cat Squirrel, Wax & Boggie i Travelling Brothers, així com Txus Blues & César Canut i Ibai García Blues Project.

En la presentació, la regidora de Cultura, Mavi Pérez, va destacar que Xàbia “és més que sol i platja, ja que fem una aposta ferma per la cultura, amb festivals com l’Arenal Blues”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *