Serveis Públics

L’Ajuntament de Calp precinta les instal·lacions de la piscina després de rescindir el contracte

L'entrada de les instal·lacions / Ayuntamiento de Calp

L’Ajuntament de Calp ha procedit este matí a precintar les instal·lacions de la piscina  municipal i ha canviat els panys una vegada que ha finalitzat el termini  atorgat a la mercantil concessionària del servici per a revertir el servici. El precinte s’ha produït sense incidències.

D’esta manera es fa efectiva la rescissió del contracte de gestió de la piscina municipal després d’haver rebut el dictamen favorable del Consell Jurídic Consultiu que avala la decisió del consistori de resoldre el contracte a conseqüència dels nombrosos incompliments de l’empresa concessionària.

El precinte a la porta d’entrada de la piscina municipal

S’obri ara una nova etapa en la gestió d’estes instal·lacions que passarà a ser assumida per l’Ajuntament. De moment personal de l’Ajuntament s’encarregarà de mantindre l’aigua dels gots en les condicions  higiènic sanitàries exigides per la normativa sobre aquest tema per a reobrir al més prompte possible.

El regidor de Contractació i d’Esports, Ximo Perles, va explicar fa uns dies els passos i tràmits previstos perquè la piscina puga tornar a funcionar a ple rendiment. *Perles ha assenyalat que “ja estem  tramitant el nou contracte del servici de socorrisme,  quan es s’adjudique el servici de socorrisme, alguna cosa que es preveu que tinga lloc en breu, tornaran a obrir estes instal·lacions”. De fet, s’ha triat per a esta licitació un contracte *supersimplificado, previst per la llei per a servicis la prestació dels quals no supere els 10 mesos, i que es caracteritza per una reducció dels terminis i de tràmits en el procés de contractació.

La intenció del govern és que una vegada adjudicat el servici de socorrisme s’òbriga  el bany públic lliure i gratuït fins que s’aprove i entre en vigor l’ordenança municipal de preus públics, que ja s’està redactant,  que permeta cobrar una taxa per l’ús de la piscina. Posteriorment l’Ajuntament  contractarà la prestació del servici d’activitats aquàtiques.

“Demanem paciència a la ciutadania, si tot va bé esperem reobrir la  piscina per al bany  lliure  al llarg de gener”, ha indicat el regidor de Contractació i Esports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *