Obres

L’Ajuntament de Pego continua en vila per les obres del carrer Sant Miquel

Actualment el carrer és intransitable amb vehicles i dificulta el pas per als veïns
Les obres del carrer Sant Miquel / Aj. Pego

El malestar per les obres que afecten al carrer Sant Miquel tant a l’Ajuntament de Pego com als veïns de la via, segons manifesten en un comunicat.

El consistori vol posar de manifest la seua “indignació per l’actual situació de les obres” que afecten al carrer Sant Miquel. Es tracta d’una actuació finançada i dirigida per la Diputació d’Alacant per a un canvi i millora del cicle hídric i també de les voreres de la via.

Unes obres que van començar l’estiu passat i que semblen no tenir fi, “per la desatenció de la Diputació d’Alacant en aquest projecte”, argumenten. De fet, el consistori assegura que “estan paralitzades i els operaris que van començar l’actuació ja fa uns dies que no apareixen, amb el consequent i comprensible enfadament dels veïns i veïnes de la zona, ja que els treballs estan a mitges”.

Actualment, el carrer és impracticable amb vehicles, però també és molt difícil fer-ho a peu. Tot i això, els més perjudicats són els veïns i veïnes que hi viuen, “ja que aquestes obres a mig acabar els impedeixen dur una vida normal, la mateixa que portaven abans de l’inici dels treballs”.

L’Ajuntament comenta que “s’ha preguntat a la Diputació d’Alacant per aquesta situació, però no hem rebut cap resposta. Per tot això, exigim a la Diputació que pose fi a aquesta situació, reprenent les obres com més prompte millor per poder finalitzar amb la delicada situació que afecta als nostres veïns i veïnes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *