Esports

El CA Corremundos anuncia el seu “I Triatló Teulada Moraira” per al mes de maig

La prova tindrà les modalitats de Super Sprint i Sprint amb sortida a la Platja de l'Ampolla
Cartell del I Triatló Teulada Moraira / Aj. Teulada

Teulada Moraira acollirà el 2024 el primer Triatló, un esdeveniment esportiu organitzat pel Club d’Atletisme Corremundos, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Teulada, que tindrà lloc el pròxim 26 de maig i promet ser una jornada plena d’emoció, bon temps i molt esport.

La prova tindrà la sortida a la Platja de l’Ampolla de Moraira i posarà la seua meta al Castell. Els participants es desplaçaran pels diferents carrers del nucli urbà i per mar, apreciant en el recorregut els bonics racons del municipi. Una forma d’unir esport i salut amb el meravellós paisatge que ofereix Teulada Moraira.

En aquest esdeveniment esportiu hi haurà dues modalitats diferents en competició: Super Sprint i Sprint. D’una banda, la modalitat Super Sprint constarà de 350 metres de natació, 10 quilòmetres en bicicleta i 2,5 quilòmetres de cursa. I per un altre, la modalitat Sprint es completarà amb 750 metres de natació, 20 quilòmetres de bicicleta i 5 quilòmetres de cursa.

“Amb gran entusiasme, esforç i dedicació, presentem la primera edició del I Triatló Teulada Moraira. La nostra principal meta és fomentar l’esport al municipi i organitzar un esdeveniment únic i atractiu que es consolide com un dels grans triatlons de la Costa Blanca”, van manifestar des del Club d’Atletisme Corremundos.

El regidor d’Esports de Teulada Moraira, Josep Ivars, va donar la benvinguda a aquest projecte, expressant: “Ens enorgulleix formar part d’aquest nou i emocionant esdeveniment que fomenta la pràctica esportiva i l’activitat física al nostre municipi. Aquest esdeveniment no només oferirà una emocionant competició esportiva única a la localitat, sinó que també donarà l’oportunitat de mostrar els bonics paisatges que ens defineixen“.

Així doncs, s’anima a tots els residents, visitants i entusiastes de l’esport a unir-se a aquesta emocionant jornada esportiva esperant que el I Triatló de Teulada Moraira es converteixi en una tradició anual que inspire a més persones a adoptar un estil de vida actiu i saludable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *