Esports

El CB Alginet no va donar opcions de triomf al CB Joventut Xàbia Rimontgó (59-94)

El conjunt valencià va imposar la seua major qualitat des del salt inicial sent un just vencedor
Equip que es va mesurar al CB Alginet / CB Joventut Xàbia

El CB Alginet no va donar opcions de triomf a un CB Joventut Xàbia Rimontgó que es va veure clarament superat pel seu rival des de la mateixa arrancada de la trobada. El resultat final de 59 a 94 va reflectir el vist sobre la pista de joc.

Els xavals que dirigix Óscar Mayordomo van iniciar el partit amb molta il·lusió i ganes. Estes armes no van ser suficients per a intentar controlar el ritme de joc. El seu rival es va prendre les coses de debò, amb una defensa asfixiant i amb un control del rebot sota totes dues canastres va ser el dominador de la pilota.

S’arribà a l’intermedi del partit amb una distància àmplia per al CB Alginet, que en la segona mitat lluny de relaxar-se va seguir amb la seua mateixa pauta. Els locals a poc a poc van anar perdent manxa malgrat comptar amb l’ànim de la seua afició.

El marcador final de 59 a 94 deixa clar que el combinat valencià ha sigut el millor que ha passat fins al moment pel pavelló Miguel Buigues Andrés. En el si del CB Joventut Xàbia simplement significar el reconeixement al millor joc del seu rival al qual van felicitar de manera esportiva.

Ara queda continuar treballant com cada setmana per a preparar el següent partit que serà el diumenge visitant el pavelló de Sant Vicent del Raspeig on es mesurarà a l’Adesavi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *