Esports

El CD Paidos- F. Fernández Luna buscarà el triomf davant el Vilamarxant

Els xics que dirigix Luis Llinares es mesuren a un rival que encara no ha guanyat fora de casa
Jugadors del CD Paidos després de celebrar un gol / Javier Zamora

La desena jornada de la Lliga Autonòmica de Futbol Sala Juvenil, ens porta un xoc molt interessant. Es jugarà el dissabte, en el pavelló del poliesportiu de Dénia, a les 16 hores i es mesuraran, el CD Paidos Mar Dénia- F. Fernández Luna i el CFS Vilamarxant.

Els dianenses arriben en un bon moment a este compromís després de guanyar en la jornada anterior a domicili al Peñarrocha. Un triomf que va tornar a retornar la confiança als col·legials.

Durant la setmana s’ha preparat este xoc amb molta intensitat. L’entrenador col·legial, Luis Llinares, ha incidit als seus jugadors en la importància que té en esta competició, ser fortes en la pròpia pista.

Els dianenses s’han mostrat molt solvents jugant com a locals, només han perdut davant el líder, València FS, en un partit on van meréixer almenys l’empat.

El CFS Vilamarxant, és un equip que encara no sap el que és guanyar lluny del seu feu. Únicament han sumat un punt en els tres partits que va disputar com a visitant. Malgrat estos números, Llinares no es fia i ha demanat als seus xics el màxim lliurament i que s’allunyen de les confiances.

S’espera que l’afició dianense torne a acudir en un bon número al pavelló, per a continuar prestant el màxim suport a l’equip, com l’ha fet durant el campionat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *