Esports

El CD Garbi Dénia es mesura a un irregular BM Torrevieja

Els dianenses hauran de jugar amb molta intensitat defensiva per a doblegar a un rival complicat
Llançament de maluc de David Salanova sobre marc contrari / Javier Zamora

El pavelló del poliesportiu de Dénia, acull el dissabte, a les 18.10 hores el partit d’handbol corresponent a la novena jornada de lliga en la categoria Autonòmica grup Sud. Un xoc en el qual mesuraran les seues forces el CD Garbi Dénia enfront del BM Torrevieja.

Als pupils que dirigix Pedro García, els espera un rival que s’ha mostrat bastant irregular durant la competició. Els saliners fora de casa han sumat una victòria, dos derrotes i un empat.

Totes dues formacions tenen uns números molt semblants amb molt d’equilibri entre atac i defensa. Els visitants es mostren com un bloc més golejador però al seu torn també rep més gols que els locals.

Les prestacions que ha mostrat el CD Garbi Dénia com a local on ha guanyat tots els seus partits li concedix el paper de favorit per a esta trobada. García ha demanat als seus jugadors màxima concentració i sobretot treball defensiu que puga concedir atacs senzills per a marcar.

S’espera un partit igualat ja que els dos conjunts aborden la jornada empatats a 8 punts en la classificació. Des de la directiva dianense es fa una crida als aficionats a l’handbol perquè acudisquen a prestar el màxim suport a l’equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *