El derby femení de la categoria Autonòmica de Bàsquet el va guanyar el Dénia BC (57-34)

Les dianenses, que van començar malament el partit, van aconseguir acabar-lo a un bon nivell
Jugadora dianense intentant entrar entre una defensora calpina / Dénia BC

Important victòria del senior femení del Dénia BC, en categoria autonòmica en imposar-se en el partit ajornat corresponent a la segona jornada, al CB Ifach Calp per 57 a 34.

L’encontre disputat en la pista del pavelló dianense de Joan Fuster, no va començar bé per a les jugadores de Juan Luis Pérez. A les locals els va costar molt córrer i, sobretot, moure el baló amb criteri en atac. Van abusar dels llançaments triples tenint uns baixos percentatges d’encert. Això va provocar que els primers avantatges fossin visitants al llarg del primer període. El CB Ifach Calp va tancar el quart amb 7 punts d’avantatge (8-15).

Les dianenses van iniciar el segon quart de la mateixa manera, una mica erràtiques, encallades en atac i sense oferir la deguda seguretat defensiva. Un temps mort del tècnic, Juan Luis Pérez, va servir perquè les seves jugadores reaccionessin. A partir d’aquí, van ser un equip més incisiu dins de la pintura. Van provocar faltes i van aconseguir punts des de sota el mateix cèrcol.

Van saber aplicar-se en defensa i fer atacs més coherents. Això les va portar a arribar al descans amb només 2 punts de desavantatge després d’un tir triple de les calpinas (22-24).

En la segona meitat, l’actitud de l’equip local va ser diferent, les seves jugadores van començar a jugar de manera més col·lectiva. En defensa van augmentar la intensitat, van tenir transicions ràpides que van sorprendre les visitants i van obrir escletxa en el marcador. El quart va acabar amb 37 a 28 per a elles.

Els últims 10 minuts del partit van ser els millors per a les dianenses, amb gran encert des del triple i una gran defensa van trencar el marcador i van guanyar un partit vital per 57 a 34. Dénia BC va sumar una important victòria que els ajudarà a guanyar confiança i acostar-se a la zona templada de la classificació.