Esports

El duet format per Ana i Amparo, campió del “II Trofeu Rolser” de raspall femení

Les guanyadores en la Segona categoria van ser la parella formada per Clara i Júlia
Finalistes del II Trofeu Rolser de raspall femení / FPV

En el Trinquet de Pedreguer es van disputar les finals del “II Trofeu Rolser” de raspall femení: La instal·lació esportiva va tornar a registrar una gran entrada d’un públic que no va dubtar en celebrar amb grans aplaudiments els punts realitzats per les jugadores.

La primera de les finals que es va jugar va ser la de Segona Categoria, en la qual la parella triomfadora va ser la composta per Clara de València i Júlia de Tavernes de la Valldigna en derrotar el duet format per Eroka i Claudia per un marcador de 25-5, en un partit que van dominar amb bastanta claredat.

En acabar la final de Segona categoria, va arribar el moment emotiu de la vesprada, en rendir un homenatge a Emili Gómez, una de les dones pioneres en el món de la pilota valenciana. Als seus 93 anys, va rebre una gran ovació tributada pels presents.

Finalistes juntament amb l’homenatjada Emili Gómez | FPCV

Es va projectar un documental en el qual hi havia imatges d’Emili i altres dones que jugaven a l’esport autòcton valencià, en la dècada dels 40. Des de Rolser es pretén en cada edició d’aquest torneig anar recordant totes elles.

En la final de Primera Categoria, la victòria va ser per al duet format per Ana de Beniparrell i Amparo de Moncada que van saber aprofitar el mal inici dels seus rivals. Van vèncer per 25-10 a Aida de Moixent i Myriam de L’Alqueria d’Asnar.

El colofó d’aquesta gran tarda de raspall va arribar amb l’entrega de trofeus a les jugadores finalistes que va comptar amb la presència de Juan Server, president executiu de l’empresa Rolser, acompanyat per l’alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, i Vicent Molinés, president de la Federació de Pilota Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *