Esports

El RCN Dénia absolut masculí va ser segon en la “Travessia Sta. Pola-Tabarca-Sta. Pola “

Els dianenses després d'una mala eixida van reaccionar molt bé i van lluitar per la victòria davant el RCN València
Moment de la regata / RCND

En la segona jornada de la Lliga SUMA de Rem Banc Fix del Mediterrani es va celebrar una de les proves clàssiques del calendari valencià, la “Travessia Sta. Pola-Tabarca-Sta. Pola”, que enguany va complir la seua 35 edició. En esta ocasió només van participar les categories Absolutes masculines i femenines.

El falutx del Real Club Nàutic Dénia (RCND) defenia la seua victòria de la passada edició, en els 15 quilòmetres de travessia.

Les primeres a prendre l’eixida van ser les dones on la victòria va ser sorprenentment per a l’equip d’Águilas. Després va arribar el torn de remar per als homes. En esta edició es va reprendre la tradició que les “tabarqueres”, acompanyaren la regata per al gaudi dels aficionats.

L’eixida de l’equip del RCND no va ser de les millors, ja que va estar tapat i molt arrere, havent de remuntar posicions. Va ocupar la sexta posició, fins al gir de boia a Tabarca, va ser quan va aconseguir col·locar-se en tercera posició. Així va començar la lluita, per la segona posició, amb l’equip amfitrió.

Equips guanyadors de la “32 Travessia Sta. Pola-Tabarca-Sta. Pola |RCND

La tornada, amb vent en contra i la mar bastant moguda, no va frenar l’ambició de “la Salada”, embarcació dianense, que va aconseguir depassar a una dura Santa Pola i se’n va anar per l’equip del Real Club Nàutic València, que ja havia guanyat un avantatge considerable i acabe alçant-se amb la primera posició.

La formació del RCN Dénia va aconseguir una segona plaça ben patida i de bon rem, en la regata de les regates de la lliga Valenciana, seguit de l’equip amfitrió Club Nàutic Santa Pola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *