Esports

Empat del Dénia Rugbi Barbarians en el xoc que va jugar davant el UCV (22-22)

Els dianenses van tornar amb sabor agredolç pel resultat, ja que van tindre oportunitats per a aconseguir la victòria
Jugadors del Dénia Rugbi Barbarians durant un partit / Nico Viaud

El Dénia Rugbi Barbarians va aconseguir un empat a 22 després de jugar davant ell UCV, un dels equips que es preveu com a rival directe en esta competició de la 1a Divisió Territorial de Rugbi.

L’horari del partit va minvar el nombre d’efectius amb què podien comptar els dianenses, però això va suposar una trava per a plantejar un partit seriós i intentar rascar punts d’este desplaçament.

Els dianenses van començar amb molta intensitat tancant el joc en la zona de 22 local, des d’on Yovanny es va fer amb l’oval per a assajar amb tot just passats 5 minuts. La conversió l’anotaria Franco (0-7). Els valencians no van tardar a contestar i 5 minuts després, van aconseguir assajar i amb la conversió empatar el partit (7-7).

El temps va anar corrent amb els locals dominant en la possessió. En el minut 30, a causa de la tensió del partit, es va muntar una batussa, en la qual es produiria una expulsió temporal d’un jugador valencià i una roja directa a un dianense, deixant al seu equip en inferioritat numèrica la resta del partit. D’esta mateixa jugada va eixir un assaig valencià que els avançava (12-7).

El Dénia no sota el seu ritme i va donar més mobilitat a la línia de tres quarts, que va combinar accions amb la davantera. En la recta final del primer temps, Gringo va aconseguir un nou assaig que va fer que tots dos conjunts marxaren al descans amb el marcador de 12-12.

Als 10 minuts de la represa, el UCV va anotar un nou assaig transformat (19-12), però el Dénia no va donar el seu braç a torçar i Alex Pardo va aconseguir un assaig escorat, esta vegada sense transformació (19-17). En el minut 65 Andresito va anotar un nou assaig, no transformat però que va servir per a avançar en el marcador al de la Marina Alta (19-22).

En un tir directe a bastonades, els locals van aconseguir la transformació per a retornar l’empat al marcador, (22-22). Amb este marcador es va arribar al final d’un xoc on va haver-hi molta tensió i nervis.

Esta setmana no hi haurà competició, per la qual cosa els dianenses disposen de 2 setmanes per a preparar el seu pròxim enfrontament que serà fora de casa enfront del Cartagena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *