Necrològica

Mor Herminia Mengual, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Benigembla

L'acte de comiat és el dimarts, 5 de desembre, a les 16 hores en el cementeri municipal

Ha mort l’edil i tinenta d’alcalde, pel PSPV-PSOE, de l’Ajuntament de Benigembla, Herminia Mengual, als 53 anys, de manera sobtada.

Els seus companys de corporació municipal li han acomiadat a través d’un emotiu comunicat, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament, en el qual la recorden com “un pilar de la nostra comunitat, una veu valenta a l’Ajuntament i una ànima generosa que va tocar la vida de tots els que la van conéixer”. També ressalten la seua “dedicació incansable, la seua passió per servir als altres i la seua calidesa inigualable” que “mai seran oblidades”. Al que afigen que “la seua partida deixa un buit impossible d’omplir”, “un buit immens en els nostres cors, però el teu esperit viurà per sempre en els records i en les vides que has tocat”.

Mengual era també la presidenta de la Massma, la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta. El Consistori de Benigembla ha decretat dos dies de dol i les banderes onejaran a mitja asta. L’acte de comiat serà el dimarts, 5 de desembre, en el cementeri municipal de Benigembla.

Des d’esta redacció informativa i la de Dénia FM ens sumem a les mostres de condolença i traslladem el nostre més sentit condol a família i amics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *