Necrològica

Mor Pedro Savall, un dels fundadors de Gent de Dénia

La trista notícia l'ha donada a conéixer el propi partit, a través d'un article d'opinió
Pedro Savall. / Gent de Dénia

Ha mort Pedro Savall, un dels fundadors de Gent de Dénia, La Xara i Jesús Pobre.

La trista notícia l’ha donada a conéixer hui, diumenge 3 de desembre, el mateix partit independent a través d’un article d’opinió, titulat ‘Quan un amic se’n va… En record de Pedro Savall’, que reproduïm íntegrament a continuació:

“Ens ha deixat nostre volgut i gran amic Pedro Savall. Fundador de Gent de Dénia al costat de Pepe Crespo, Jaime Ferrer, José M. Simó  i altres històrics que ens han anat deixant pel camí de quaranta anys d’existència d’este xicotet gran grup.

Pedro ha sigut una persona discreta, entranyable, sempre disposat a col·laborar en qualsevol àmbit per al qual se li necessitara. Imprescindible en qualsevol activitat que es programara per al partit. Amic de tots i una gran persona, bo com el pa i fidel exemple dels principis de Gent de Dénia, perquè no dubtava a recordar l’essència de la independència política que ens havia unit, a tots a aquells que en un moment de la discussió no l’entenien. No en va, ell venia d’aquells moviments veïnals de finals dels 70 i va pensar, com molts, que calia donar solucions als problemes de la ciutat des de la proximitat, no depenent d’interessos de partits que havien de rendir comptes a València o a Madrid.

Pedro ha format part de totes l’executives de Gent de Dénia, sent vicepresident en repetides ocasions, aportant sempre la seua saviesa i sensatesa. En totes les campanyes electorals, sempre va voler estar en la segona fila i es va encarregar principalment d’aquells treballs de muntatge, reparació i manteniment, tan importants com uns altres. A més d’això sempre estava disposat a preparar una llandeta o qualsevol plat mariner en els quals era especialista per tradició familiar.

Volgut Pedro, aquells que hem tingut el plaer de compartir amb tu tants anys de vivències i sobretot d’amistat, et tirarem molt de menys. Te n’has anat al final de l’any del nostre 40 aniversari i no hem pogut gaudir de la teua companyia en este temps per culpa de la teua salut, però t’hem nomenat en les reunions, en la preparació dels actes i en la campanya electoral. Has sigut present en els nostres cors i ho continuaràs estant per sempre, perquè les grans persones com tu, són impossibles d’oblidar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *