Esports

Fiamma Benítez es va estrenar com a golejadora amb la Selecció Espanyola Absoluta

La dianenca va marcar el primer dels molts gols que li esperen amb el combinat nacional
Fiamma Benítez entrevistada en RTVE després del partit / RTVE

La data del 5 de desembre de 2023 segurament sempre serà recordada per la futbolista Fiamma Benítez, ja que va significar el seu estrena com a golejadora amb la Selecció d’Espanya Absoluta de futbol. Un gol especial que va servir per a certificar la remuntada de l’equip de Montse Tomé davant la Selecció de Suècia. Va ser el 4 a 3 que va donar pas a tancar el partit amb el 5 a 3 de Mariona Caldentey.

L’estadi de La Rosaleda de Màlaga va ser l’escenari on la dianenca Fiamma Benítez va complir el seu somni de marcar defensant els colors d’Espanya. Va ser un partit frenètic amb un mal inici del combinat nacional, en només mitja hora de joc perdien per 1 a 3.

La jugadora dianenca abraçada a una companya després del partit | FB

L’entrada al camp de la millor del món, Aitana Bonmatí, i de Fiamma Benítez va canviar la fisonomia d’Espanya. A partir d’aquell moment, el baló va córrer a més velocitat i es van obrir els espais. La dianenca, jugant en segona línia, va saber llegir molt bé el partit i va complir a la perfecció la tasca encomanada per Montse Tomé. Arribar a posicions de rematada.

Al minut 80, Espanya va muntar un ràpid contraatac amb un baló en profunditat de Salma Paralluelo cap a Fiamma Benítez, qui, després d’entrar a l’àrea, va encarar la portera sueca i, aprofitant el globus, va marcar el quart gol espanyol.

Fiamma Benítez celebrant el seu gol | RTVE

La jugadora de Dénia va confessar a RTVE que, “quan estava corrent em posava nerviosa. Li anava a obrir al pal llarg, però m’havia tapat bé i m’ha sortit picar-li la pilota”.

Espanya espera rival a les semifinals de la “Women’s Nations League“, en un sorteig que tindrà lloc el dilluns 11 i els rivals són França, Alemanya i els Països Baixos.

Les places cap als Jocs Olímpics de París 2024 es posaran en joc en els play-off que es jugaran del 21 al 20 de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *