Esports

Gemma Pastor e Irene Molina, futbolistes de la Marina Alta, en la Selecció Valenciana Sub 17

La portera del Valencia CF és natural d'El Verger, mentre que la davantera dianense juga en el Levante UD
Un dels onze de la Selecció Valenciana Sub 17 en l'últim entrenament / FFCV

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha fet pública la llista oficial de jugadores convocades per la Selecció Valenciana Valenta sub17 de futbol per a la primera fase del Campionat d’Espanya que es jugarà a L’Alcúdia.

La seleccionadora, Alicia Moreno, ha citat a aquestes 18 jugadores que s’enfrontaran a Andalusia i a Cantàbria al Camp Municipal ‘Els Arcs’ de L’Alcúdia el 16 i 17 de desembre.

Gemma Pastor d’El Verger, que milita en el Valencia CF | Paco PelatEntre les jugadores convocades destaca la presència de Gemma Pastor, portera del Valencia CF, natural d’El Verger. Jugadora assídua en les convocatòries de la Selecció Valenciana. L’altra jugadora que estarà disputant aquesta competició és Irene Molina, natural de Dénia que milita en les files del Levante UD. També ha sigut cridada en anteriors convocatòries pel que compta amb la confiança d’Alicia Moreno.

El camp de futbol del poliesportiu municipal Els Arcs de L’Alcúdia acollirà els dos partits del Grup B en aquesta primera fase de la categoria sub-17. El debut de la formació valenciana serà el dissabte 16 a les 12:15 hores davant la selecció d’Andalusia. El segon partit el jugaran el diumenge 17 a les 12:15 hores davant la selecció de Cantàbria.

Irene Molina en un entrenament amb el Levante UD | Molina

Totes les jugadores convocades per Alicia Moreno hauran d’estar el dilluns 12 a les 16:30 hores en el camp “Miguel Monleón” de Picassent per a realitzar un entrenament a les 18:30 hores. El segon dels entrenaments tindrà lloc el divendres 17 al camp municipal “Els Arcs” de L’Alcúdia a les 11:15 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *