Comerç

Juanlu Cardona: “Que confien en el comerç local, el de proximitat”

Entrevista, a Dénia FM, amb el regidor de Dinamització Econòmica, Mercats, Fires i Activitats Econòmiques de l'Ajuntament de Xàbia
El regidor de Dinamització Econòmica de Xàbia, Juanlu Cardona / Miriam Pagán

La campanya de Nadal a Xàbia comença este cap de setmana. Així ho ha anunciat el regidor de Dinamització Econòmica, Mercats, Fires, Activitats Econòmiques, Medi Ambient i Transició Ecològica d’este Ajuntament, Juanlu Cardona, en l’entrevista mantinguda en el ‘primer café’ de Dénia FM.

Cardona és un bon coneixedor del comerç local, no en va ha seguit la tradició comercial familiar, sent gerent i propietari de botigues d’esport i moda durant quasi 30 anys; a més d’expresident de l’Associació de Comerciants del Centre Històric de Xàbia.

L’edil ha manifestat que la campanya de Nadal comença, este cap de setmana, en la zona de Duanes de la Mar, amb una Fira de Nadal “d’autor”, organitzada per l’associació de comerciants de la zona portuària i l’associació d’artesans. Així mateix, durant eixos dies, esta iniciativa comercial s’unirà a la ‘LoretoFest’, organitzada per la Comissió de Festes del Loreto de Xàbia, per a este pont de la Constitució i la Immaculada Concepció. També s’està treballant per a poder obrir una Fira de Nadal en la zona de l’Arenal, que es prolongaria fins al 8 de gener, amb interessants propostes.

Cardona ha assegurat que esta campanya és al costat de la d’agost, “la més potent de l’any”, assenyalant que és “època de compres” i l’ambientació que es crea pels carrers i negocis. Quant als consells per a les compres en estos dies, l’edil ha incidit en què “confien en el comerç local, el de proximitat”.

A més d’esta campanya, la regidoria que dirigix realitza al llarg de l’any una infinitat d’iniciatives de “dinamització econòmica i comercial”, ressenyant la col·laboració amb les diferents associacions del sector existents en el municipi, amb els convenis que es firmen cada any. Així com unes altres, a través de cursos de formació per a l’empresariat i comerciants, o les de l’ADL tecnològic, com el Beachworking.

Així mateix, hem aprofundit en les línies d’ajudes arribades des de Diputació. D’una banda, el bo consum; i, per un altre, les ajudes a pimes, autònoms i micropimes per a pal·liar la crisi econòmica amb motiu de la guerra a Ucraïna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *