Esports

La I San Silvestre Perrestre de Xàbia tanca l’any amb esport i mascotes

Part de la recaptació es destina a l'Associació Protectora d'Animals (APASA)
Cartell de la I San Silvestre Perrestre 2023 / Aj. Xàbia

El pròxim 31 de desembre el Centre Històric de Xàbia s’omplirà de corredors, caminants i mascotes amb motiu de la I San Silvestre Perrestre que organitza la regidoria d’Esports, el Club Esportiu Llebeig, Asevi Home Brands i Xàbia Històrica.

La cita esportiva-festiva ha sigut presentada aquest dilluns a l’Ajuntament, i constarà de dues proves: una per a corredors i una altra per a caminants; les inscripcions es poden formalitzar des d’aquest mateix dilluns. Són set euros, dels quals dos es destinaran a la protectora d’animals Apasa de Xàbia.

Presentació del cartell de la I San Silvestre ‘Perrestre’ | Aj. de Xàbia

El recorregut de 2,25 quilòmetres transcorrerà pels carrers del centre històric de Xàbia, de manera que la meta coincidirà amb la celebració al migdia de la festa de benvinguda a l’Any Nou amb les Campanades de Xàbia Històrica per als més menuts, una cita que ja està consolidada en la programació nadalenca de Xàbia.

En l’acte, la presidenta del Club Esportiu Llebeig, Madelane Powell, ha destacat que el recorregut s’ha pensat “amb pujades, baixades i zones planes estretes i amples, per a tots els gustos dels participants”. A més, ha explicat que han previst que els corredors i caminants no es superposen, de manera que, “fins que no creue la meta l’últim corredor no començarà la prova per als caminants”.

La presidenta ha convidat a tots a participar en aquesta cita esportiva en què a més hi haurà dos premis per a aquelles persones que la disputen amb la millor disfressa, individual o col·lectiu, gentilesa de Xàbia Històrica i Asevi.

D’altra banda, Inma Ferrer, directora de Màrqueting d’Asevi Home Brands, ha mostrat la predisposició de l’empresa a participar en aquest tipus d’iniciatives que fomenten “els valors i la pràctica de l’esport en tota la societat i a les famílies, en les quals les mascotes ja són un membre més”.

De fet, aquest dia lliuraran a tots els participants una mostra d’un fregasòls específic per a mascotes que l’empresa amb seu a Xàbia, acaba de llançar al mercat.

Finalment, el regidor d’Esports, Toni Molina, ha mostrat la seua satisfacció per haver promogut una prova com aquesta, mai vista abans al municipi i perquè a Xàbia hi haja una prova d’aquest tipus durant el període nadalenc en el qual es continua fomentant l’esport i sobretot perquè aquesta prova tinga un fi solidari “per a col·laborar amb Apasa”. Molina ha agraït la predisposició del Llebeig i d’Asevi Home Brands per a dur endavant aquesta proposta esportiva-lúdica-festiva.

A més, ha volgut agrair la col·laboració “inestimable” en l’organització de la prova de la Policia Local i Protecció Civil, i ha convidat a tots, tinguin mascotes o no, a participar en aquesta San Silvestre Perrestre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *