Falles

La Junta Local Fallera de Dénia es reunirà per a aclarir la polèmica sobre la carpa

Durant estos dies el PP de Dénia s’ha volgut pronunciar sobre alguns aspectes amb els quals no està d’acord i, entre ells, han aparegut diverses qüestions que afecten el món faller. Davant un encreuament de comunicats entre els populars i els socialistes, està la Junta Fallera que també s’ha pronunciat amb el seu propi comunicat que transcrivim:

“En relació a les notícies aparegudes sobre la carpa del Sopar de Germanor de les Falles de Dénia 2024, la Junta Local Fallera de Dénia vol manifestar, en primer lloc, que, malgrat no entendre-ho, acata la decisió presa per l’Ajuntament de Dénia.

En segon lloc, transmetre al col·lectiu faller de la ciutat de Dénia la nostra intenció de celebrar com correspon un dia tan important per a falleres i fallers, que dona eixida en els dies grans de la festa. En este sentit, estem treballant, juntament amb l’Ajuntament i la Regidoria de Festes en trobar una solució que satisfaça les expectatives d’un dels dies més esperats per totes i tots.

Finalment, dilluns que ve, 4 de desembre, celebrarem una assemblea extraordinària per a tractar amb profunditat este tema.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *