Nadal

El Nadal arriba a Dénia

L'enllumenat i el Mercat de Nadal marquen l'inici del programa d'activitats de l'Ajuntament.
Inauguració del Mercat de Nadal de Dénia / Tino Calvo

Dénia ja olora a Nadal. L’enllumenat i el Mercat de Nadal marquen l’inici del programa d’actes organitzat per l’Ajuntament de la capital comarcal.

Enllumenat

El dimarts 5 de desembre, a la tarda, es va procedir a l’enllumenat de Nadal, en diferents carrers i places del nucli urbà. És el cas dels cèntrics carrers Marqués de Campo, Diana, Cop, Vicent Andrés Estellés, Ramón y Cajal, o el Passeig del Saladar, entre altres.

Per la seua part, una gran estrella polar il·lumina la plaça Jaume I.

I un gran ós s’ha instal·lat a la plaça Valgamediós.

Mercat de Nadal

Mentre que el dimecres, 6 de desembre, s’ha inaugurat el Mercat de Nadal, situat entre la plaça del Consell, el Racó de la Infanta Margarida i la plaça de la Constitució. Organitzat per la Regidoria de Comerç, obre de 11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores, fins al 10 de desembre. Compta amb diferents parades de comerciants locals, on es podrà trobar una gran varietat d’articles artesanals, regals i ornaments, així com els típics productes gastronòmics nadalencs com torrons, xocolates, massapans i polvorons.

A més a més, els més menuts podran gaudir de diverses animacions nadalenques com ara contes, marionetes, tallers infantils i elfs nadalencs, entre altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *