Esports

La Nucia CF es va endur el “XXIII Torneig Ciutat de Dénia” de Futbol 8

L'equip de la Marina Baixa va superar amb claredat a la final al CF Gandia, al qual va vèncer per 4 a 0
El Nucia CF Aleví es va proclamar campió del torneig / FB Dénia

El “XXIII Torneig Ciutat de Dénia” de Futbol 8, celebrat a les instal·lacions del camp de futbol El Rodat, va tenir com a equip campió el Nucia CF. La formació de la Marina Baixa va realitzar una gran competició que va culminar guanyant a la final al CF Gandia per 4 a 0.

La competició organitzada des del FB Dénia va aplegar un bon nombre de familiars, amics i aficionats al futbol base. Amb una organització impecable, es van disputar durant el matí els partits corresponents a la primera fase.

Hi va haver dos grups formats per 4 equips que van jugar en sistema de lligueta. Els dos primers classificats després d’aquests primers enfrontaments van disputar les semifinals. Jugant el primer d’un grup contra el segon de l’altre i viceversa.

Un dels equips alevins del FB Dénia | FB Dénia

En el duel de semifinals, el FB Dénia no va poder amb La Nucia CF; després del temps reglamentari el marcador va indicar un 0 a 1, per la qual cosa va ser l’equip de la Marina Baixa qui es va classificar per a la final.

A l’altra semifinal van jugar el CF Benidorm i el CF Gandia, amb victòria per als de la Ciutat Ducal per 2 a 3. Aquest enfrontament va mantenir l’emoció fins a la final.

La festa del futbol aleví va tenir com a colofó l’entrega de trofeus realitzada pel regidor d’esports de Dénia, Valen Alcalá, i el director del FB Dénia, Juanjo Palacios.

En aquesta edició van participar els equips de La Nucia CF, CF Gandia, CF Benidorm, FB Dénia, Villarreal CF, Academy 380 i el Real Gandia. Cal assenyalar que el FB Dénia va tenir dos representants, els equips A i C.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *