Esports

La UD Calpe ha de retrobar-se amb la victòria en la seua visita a Rojales

El rival dels calpins és l'actual cuer de la classificació i només ha guanyat dos partits
Part de la plantilla de la UD Calpe en la temporada 2023/24 / Javier Zamora

La UD Calpe juga el diumenge en el camp Moi Gómez de Rojales, a les 11.30 hores enfront del Thader, un partit que serà arbitrat pel col·legiat, Córdoba Cegarra. Esta trobada pertany a la dotzena jornada de la Lliga Comunitat de futbol.

Després de la garrotada patida per la formació que dirigix Lauro Techeira davant L’ Olleria CF, té davant sí un dol on part clarament com a favorit. El conjunt de la Vega Baixa, és actualment el cuer del grup, encara que quan juga com a local, posa les coses molt complicades siga com siga el rival.

El tècnic calpí ha insistit durant els entrenaments setmanals en l’aspecte mental dels seus homes. Vol que tornen a recuperar la confiança que han tingut al llarg de la competició. Techeira va atribuir la derrota passada a una mala vesprada dels seus homes i no a la relaxació. Amb la lliçó apresa afronten una cita on és vital sumar els tres punts per a seguir en els primers llocs.

En l’equip de la vila del penyal el més destacats el trobem en el capítol de baixes que té Lauro Techeira per a este partit. Es queden fora de la convocatòria Arthur, Raúl Fogoros i Naim, per lesió i el dubte és la de Leider que ha tingut problemes físics durant la setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *