Educació

La UNED Dénia lidera el projecte europeu ‘Her Voice, her power, our future!’

És unes de les novetats de les quals s'ha adonat en la Junta Rectora del Consorci Universitari d'este centre associat
Junta Rectora del Consorci Universitari del Centre Associat de la UNED Dénia / Tino Calvo

‘Her voice, her power, our future! Women leading the way to sustainability’ (La seua veu, el seu poder, el nostre futur! Dones liderant el camí cap a la sostenibilitat). Este és el projecte europeu que li han aprovat al Centre Associat de la UNED Dénia.

Esta novetat l’ha donada a conéixer la directora del centre, Raquel Martí, este matí, després de la Junta Rectora del Consorci Universitari de la UNED Dénia, presidit pel diputat de Cultura, Juan de Dios Navarro. Al costat d’ells, representants polítics (alcaldes i regidors) dels 18 Ajuntaments que conformen este Consorci, tant de la Marina Alta com de la Marina Baixa.

Martí ha ressaltat, davant els mitjans de comunicació, que entre les novetats “ens han aprovat el projecte europeu ‘Her voice’, per a liderar a la dona quant a la sostenibilitat, al costat dels ODS. Al costat de la UNED Dénia hi ha huit socis, entre ells Ucraïna. Un altre aspecte que ha avançat d’este projecte és que el mes vinent de febrer de 2024 se celebrarà la primera reunió, a Dénia. Així mateix, ha ressaltat la implicació d’alguns dels Ajuntaments que integren el Consorci en este programa.

D’altra banda, en la Junta Rectora (que ha començat amb un minut de silenci per l’última víctima de violència de gènere) s’ha aprovat el pressupost de la UNED per a 2024, que ascendix a 1,4 milions d’euros. En este punt, Martí ha agraït el suport de la Junta Rectora i de la Diputació Provincial d’Alacant. Així com, a la Càtedra d’Igualtat i 2030.

Quant al número de matriculats per a este curs 2023-24 en el Centre Associat, hi ha 1.483 estudiants, apuntant que “ens mantenim en número d’alumnat”, recordant que el seu àmbit són les dos Marines. La directora de la UNED Dénia ha aprofitat per a avançar que s’està gestionant la incorporació de nous municipis tant de la Marina Alta com Baixa.

Per part seua, Juan de Dios Navarro ha incidit en el suport a la labor de la UNED, “una labor molt important per a la Marina Alta i Marina Baixa” i ha assegurat que la “Diputació la continuarà secundant” i “així me l’ha traslladat el president Toni Pérez, perquè li ho comunicara a tots els Ajuntaments i a la directora de la *UNED”. Així mateix, el diputat de Cultura ha subratllat la gran labor de tota la comunitat del centre associat dianense, felicitant-los.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *